These sites are ad—free

The Dark Pictures Anthology -Sarja

The Dark Pictures: Switchback VR on vuoristorata-ammuntavideopeli, jonka Supermassive Games on kehittänyt ja julkaissut PSVR2:lle. Se julkaistiin 16. maaliskuuta 2023. Se on jatko-osa The Dark Pictures Anthologysta, ja siinä pelaaja ratsastaa kauhuteemaisella vuoristoradalla.

Jos muistat toisen PSVR-nimisen pelin Until Dawn: Rush of Blood, jonka myös on kehittänyt Supermassive Games. Se oli myös kauhuaiheinen vuoristorata ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Se oli hyvä peli, mutta voiko The Dark Pictures: Switchback VR ylittää sen?

Kauhu SHow ALkakoon

The Dark Pictures: Switchback VR:llä on hyvin epämääräinen tarina. Peli alkaa siitä, että olin junassa kaikkien The Dark Pictures Anthologyn tuttujen hahmojen kanssa. Juna törmää ja kaatuu ja minä jään jumiin sinne. Sitten yhtäkkiä olen vuoristoradassa kulkien alueiden läpi. Kaikki alueet ovat peräisin The Dark Pictures Anthology -peleistä. Alueita muun muassa Man of Medan, Little Hope, House of Ashes ja The Devil in Me -peleistä.

Peli koostuu siitä, että pelaaja yrittää välttää esteitä kallistamalla päätään, ampumalla vihollisia, ampumalla esineitä saadakseen pisteitä ja ratkomalla pulmia. Minusta koko pelattavuus oli tylsä, jos peli olisi ollut pitkä, mutta se oli noin 2-3 tuntia pitkä, joten en kyllästynyt pahemmin. Pelasin pelin kahdessa erässä.

Peli yritti kaikkensa ollakseen pelottava, ja henkilökohtaisesti huomasin sen olevan joissain kohdissa melko pelottavaa ja ahdistusta aiheuttava. Oli kohtauksia, joissa viholliset tulivat lähemmäksi, jos räpäytin silmiäni. Mutta valitettavasti, vaikka kuinka kovasti yritin; minun PITI räpäyttää silmiä päästäkseni yli siitä kohdasta. Ajattelin, että jos onnistuisin olemaan räpäyttämättä, voisin kulkea alueen läpi ilman, että viholliset hyökkäsivät kimppuuni. Joten se oli melko pettymys pelin suunnittelun kannalta.

Teknisesti ammunta ja tähtäys toimi hienosti. Ei täydellisesti, mutta hyvin. Mitä tulee suorituskykyyn, no, peli oli hieman puuttellinen siltä osalta. Pelissä oli niin paljon pop-inejä, joissa grafiikka ilmeistyi eteeni yhtäkkiä. Edes grafiikan taso ei vastannut standardeja, joten peli näytti PSVR1-peliltä enemmänkin.

Jopa latausajat olivat pitkiä, pelissä oli kuvannopeus ongelmia, laiskaa suunnittelua ja 3D-ääni oli huono. Ääni vihollisilta tuli yleensä takaa tai kun olin pomotaistelussa, pomon ääni kuului takaani, kun hahmo oli edessäni. Se oli kaiken kaikkiaan erittäin laiska ja vanhentunut kokemus, mitä en olisi odottanut ostamastani 640€ PSVR2-järjestelmästä.

Se joka viimeiseksi nauraa

The Dark Pictures: Switchback VR oli painajaismainen kokemus. Se ei ollut huono tai pelaamaton; se oli vain vanhentunut ja laiskasti tehty. Se oli välillä pelottavaa ja sillä oli hyvä uudelleenpelattavuusarvo; koska pelaajalla oli valittavissa olevia reittejä ja yrittäessä päästä aina uuteen piste-ennätykseen.

Suosittelenko tätä peliä? No, jos olet helposti peloissasi etkä ole kiinnostunut teknisistä tai graafisista ongelmista, niin hyppää kyytiin.

The Dark Pictures: Switchback VR on saatavilla vain PSVR2:elle.

PISTEET:

3/5

“Peli yritti kaikkensa ollakseen pelottava, ja henkilökohtaisesti huomasin sen olevan joissain kohdissa melko pelottavaa ja ahdistusta aiheuttava”

Julkaisupäivä: Maaliskuu 16, 2023
Laji: Kauhu / Ammunta / Toiminta
Kehittäjä: Supermassive Games
Julkaisija: SuperMassive Games
Alustat: PS5 (Arvosteltu)

 
These sites are ad—free

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.